22 Kasım 2012 Perşembe

Gerçeğe Çağrı - Total Recall - 2012 - BRRip XviD - TR | 3 Alt. Tek Link


IMDB Linki: http://www.imdb.com/title/tt1386703/

2012 -ABD
Tür : Dram Gerilim
Süre:121 dakika
Yönetmen:Len Wiseman
Oyuncular:Kate Beckinsale Jessica Biel Ethan Hawke Bill Nighy Bryan Cranston John Cho Kaitlyn Wong Steve Byers Currie Graham Bokeem Woodbine Stephen Macdonald Morgane Slemp Gregoire Akcelrod Despina Lossifidis Brooks Darnel Mika Emme Phi Huynh Mark Baldesarra Mishael Morgan Joe Vercillo Michael Therriault Johnny Larocque Dan Cristofori
Görüntü Y.: Paul Cameron
Senaryo: Kurt Wimmer James Vanderbilt Mark Bomback Philip K. Dick
Yapimci:Neal H. Moritz Toby Jaffe Ric Kidney

Filmde, düsleri gerçek anilara dönüstüren Recall isimli bir sirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamin merkezinde yasananlari izliyoruz. Quaid, güzel bir karisi olan siradan bir fabrika isçisidir ve Rekall sirketinin sundugu bu olanaktan yararlanarak sikici hayatindan uzaklasmak ister. Kendisine bir süper ajanin anilari yüklenen Quaid için isler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafindan kontrol edilen silahli güçler tarafindan aranmaya baslayan Quaid, bir özgürlük savasçisiyla birlik olarak yeralti direnisinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalisir.



.:: Cezr ::.

http://www.cezr.net/grcgcgri2012tr-rar.html

Cezr ile Dosya İndirme: Dosyayı indirmek için açılan sayfada filehostlar ve download iconlarını göreceksiniz.Hangi filehosttan indirmek isterseniz karşısında ki download yazısına tıklamanız yeterli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder