12 Mart 2011 Cumartesi

Kurtlar İmparatorluğu - L'Empire des Loups (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/50jlfn.jpg
Yapım:2005 / Fransa
Tür:Aksiyon / Macera / Dram
Yönetmen:Chris Nahon
Senaryo:Jean-Christophe Grangé, Christian Clavier, Jean-Christophe Grangé (Kitap)
Müzik:Laurent Parisi, Philippe Mallier
Süre:128 Dk ..
Oyuncular:Emre Kınay, Jean Reno, Laura Morante, Jocelyn Quivrin, Arly Jover, Philippe Bas, David Kammenos, Didier Sauvegrain, Patrick Floersheim, Etienne Chicot, Albert Dray, Vernon Dobtcheff,Laurence Gormezano
Konu:Paris’ te bir Türk mahallesinde insanlık dışı cinayetler işlenmektedir. kurbanlarını akıl almaz işkencelerle tanınmayacak hale getirip öldüren katil ve ya katillerin soruşturması için polis şefi paul nerteaux görevlidir. neredeyse her soruşturmasından sonra eline hiçbirşey geçmeyince, Türkleri iyi tanıyan birinden yardım almak zorunda kalır ..
jean-louis schiffer geçmişinden dolayı kendi camialarında pek sevilmeyen bir polistir. zira adı zamanında bazı yasa dışı olaylara karışmıştır. nerteaux ile bu işi birlikte araştırmaya karar verirler. ancak herşey göründüğü gibi değildir. schiffer'ın kafasında kimsenin bilmediği planları vardır. bir devlet görevlisinin eşi olan anna heymes, yaşadığı sağlık problemleri yüzünden hayatı altüst olan bir kadındır. sürekli gördüğü hayaller yüzünden en yakınlarını tanıyamayacak hale gelmiştir.
Hikayenin gelişmesiyle beraber anna ve diğer iki adamın yolları kesişir. çekimlerinin bir kısmının İstanbul ve Kapadokya’da yapıldığı filmin senaryosu jean-christophe grange'ın ünlü kitabına dayanıyor ..













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder