5 Mart 2011 Cumartesi

Doğmamış - The Unborn / 2009 / Tr dublaj

http://i43.tinypic.com/5ydbbc.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:David S. Goyer
Senaryo:David S. Goyer
Oyuncular:OdetteYustman (Casey Beldon) , Gary Oldman (Rabbi Sendak) , CamGigandet (MarkHardigan) , Meagan Good (Romy) , Jane Alexander (SofiKozma) , IdrisElba (Arthur Wyndham)
Konu:Ölmüş bir insanın ruhu bazenşeytanla öyle içlidışlıdır ki, cennete girmesine izinverilmez. İki dünya arasındasonsuza kadar sıkışıp kalan böylebir ruh, çaresizlikiçinde vücuduna yerleşebileceğiyeni bir beden arar. Kimizaman bunu başarır da…
DavidGoyer, doğaüstü gerilim çalışması“TheUnborn”da iki dünya arasında sıkışıp kalmışruhlarınyaş**** ürkütücü bir bakış getiriyor.Filmdebedenine şeytani bir ruhun girmesiyle birlikte kabuslardünyasınasürüklenen ve sevdiği insanlar için biletehlikehaline gelen genç bir kadının öyküsüanlatılıyor.
Casey Beldon (Odette Yustman) kendisiniçocukken terk edenannesinden nefret etmektedir. Ancakaçıklanamaz birtakım olaylarmeydana gelmeye başlayınca annesininneden terk ettiğini anlamayabaşlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerinede egemen olmasıüzerine çareyi spiritüel olaylardanışmanıSendak’a (Gary Oldman) başvurmakta bulur.
Sendak’ınyardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetinkökeninin NaziAlmanya’sına kadar uzandığını keşfeder.Herkese ve her şeyeyerleşebilme yeteneğine sahip olan bir yaratık,bedenleri elegeçirdikçe daha dagüçlenmektedir. Lanetinortadan kalkması için tekşansı, dünyamızın ötesindehenüz doğmamış birisitarafından açılmış olan bir girişkapısını kapatmaktır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder