4 Mart 2011 Cuma

Demir Adam - Iron Man / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i44.tinypic.com/2dpgfp.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen:Jon Favreau
Senaryo: Stan Lee, Arthur Marcum, Matt Holloway, Mark Fergus, Hawk Ostby
Müzik:Ramin Djawadi
Süre:2 saat, 06 dk.
Oyuncular:Robert Downey Jr., Stan Lee, Shaun Toub, Hilary Swank, Terrence (Dashon) Howard, Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges, Leslie Bibb, Clark Gregg, Bill Smitrovich, Faran Tahir, Ghostface Killah, Sahar Bibiyan, Fahim Fazli, Micah A. Hauptman
Konu:Ölümsüz bir Marvel karakteri daha beyazperdede
“Örümcek Adam”, “Incredible Hulk” ve “X-Men”den sonra, Marvel´in bir başka efsane çizgi roman kahramanının olağanüstü serüvenleri daha beyazperdede. Marvel´in ölümsüz çizgi roman kahramanı “Iron Man”, çizgi roman olarak yayınlanışından tam 45 yıl sonra 186 milyon dolarlık dev bir yapım bütçesiyle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor.
Sarı-kırmızı-gri renkli zırhının arkasına gizlediği teknoloji harikası silahlarıyla çizgi roman severlerin gönlünde taht kuran bilim adamı, mucit, yüksek teknoloji yaratıcısı, milyoner, playboy Tony Stark´ın maceralarını perdeye aktaran yönetmen Jon Favreau olmuş.
Ülkesi için teknoloji harikası silah ve füzeler üreten Stark Industries´in CEO´su Tony Stark, geliştirdiği yüksek teknoloji ürünü silahlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve mucittir. Boş zamanlarında da güzeller güzeli kadın hayranlarını ihmal etmemektedir. Yeni geliştirdiği füzelerin test edildiği bir tatbikat esnasında konvoyu saldırıya uğrayıp Tony de bir terörist grubun eline esir düşünce, bu tatlı hayatı bir anda kabusa döner.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder